İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
The Management of foodservice...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
The Management of foodservice operations/
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Jones, Peter,ed.
,
Merricks, Paul,ed.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Londra:
Cassell,
1999.
Konular:
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX911.3.M27 MAN 1999
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Planning and control for food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Introduction to hospitality operations/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Improving food and beverage performance/
Yazar:: Waller, Keith
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Food and beverage controls/
Yazar:: Ninemeier,Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
×
Yüklüyor......