Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
Другие авторы: | Korkut, Taner (editör) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
Antalya :
Sarıyıldız Ofset,
2017.
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Osmanlı sarayında yemek kültürü /
по: Oberling, Gerry
Опубликовано: (2001) -
1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
Опубликовано: (2012) -
Bereketli imparatorluk : Osmanlı mutfağı tarihi /
по: Işın, Priscilla Mary, 1951-
Опубликовано: (2020) -
Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /
Опубликовано: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Опубликовано: (2015)