Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
Diğer Yazarlar: | Korkut, Taner (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Antalya :
Sarıyıldız Ofset,
2017.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Osmanlı sarayında yemek kültürü /
Yazar:: Oberling, Gerry
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Bereketli imparatorluk : Osmanlı mutfağı tarihi /
Yazar:: Işın, Priscilla Mary, 1951-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)