|
|
|
|
LEADER |
01042nam a2200289 i 4500 |
001 |
1030092576 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20221214164330.0 |
008 |
221017s2017 a oe 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786056758201
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|e rda
|b tur
|c TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a GT2853.T9
|b A574 2017
|
245 |
1 |
0 |
|a Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
|c editör Taner Korkut.
|
264 |
|
1 |
|a Antalya :
|b Sarıyıldız Ofset,
|c 2017.
|
300 |
|
|
|a 166 sayfa :
|b resim ;
|c 26 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
650 |
|
0 |
|a Food habits
|x History
|x Ancient
|9 281610
|
650 |
|
0 |
|a Food habits
|9 281611
|z Turkey
|z Seydikemer
|
700 |
1 |
|
|a Korkut, Taner
|e editör
|9 28725
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 80565
|d 80565
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 GT2853 T9 A574 02017
|7 0
|8 NFIC
|9 112006
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2022-10-17
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o GT2853.T9 A574 2017
|p 0120152
|r 2022-10-17
|t k.1
|w 2022-10-17
|y KT
|