Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Korkut, Taner (editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Antalya : Sarıyıldız Ofset, 2017.
Konular:
LEADER 01042nam a2200289 i 4500
001 1030092576
003 TRMEMSKU
005 20221214164330.0
008 221017s2017 a oe 000 0 tur d
020 |a 9786056758201 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |e rda  |b tur  |c TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a GT2853.T9  |b A574 2017 
245 1 0 |a Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /  |c editör Taner Korkut. 
264 1 |a Antalya :  |b Sarıyıldız Ofset,  |c 2017. 
300 |a 166 sayfa :  |b resim ;  |c 26 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
650 0 |a Food habits  |x History  |x Ancient  |9 281610 
650 0 |a Food habits  |9 281611  |z Turkey  |z Seydikemer 
700 1 |a Korkut, Taner  |e editör  |9 28725 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 80565  |d 80565 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 GT2853 T9 A574 02017  |7 0  |8 NFIC  |9 112006  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2022-10-17  |e B  |i 255.07.02.01.06-  |o GT2853.T9 A574 2017  |p 0120152  |r 2022-10-17  |t k.1  |w 2022-10-17  |y KT