Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
Other Authors: | Korkut, Taner (editör) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya :
Sarıyıldız Ofset,
2017.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Osmanlı sarayında yemek kültürü /
by: Oberling, Gerry
Published: (2001) -
1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
Published: (2012) -
Bereketli imparatorluk : Osmanlı mutfağı tarihi /
by: Işın, Priscilla Mary, 1951-
Published: (2020) -
Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /
Published: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Published: (2015)