Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
Weitere Verfasser: | Korkut, Taner (editör) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Turkish |
Veröffentlicht: |
Antalya :
Sarıyıldız Ofset,
2017.
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Osmanlı sarayında yemek kültürü /
von: Oberling, Gerry
Veröffentlicht: (2001) -
1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
Veröffentlicht: (2012) -
Bereketli imparatorluk : Osmanlı mutfağı tarihi /
von: Işın, Priscilla Mary, 1951-
Veröffentlicht: (2020) -
Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /
Veröffentlicht: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Veröffentlicht: (2015)