Hazır yemek et ve balık konservesi yapım teknolojisi : (yardımcı ders kitabı) /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Yurdagel, Ünal, (yazar)
Diğer Yazarlar: Yaman, Ünal Rıza (yazar), Baysal, Taner, (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İzmir : Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu, 1996.
Seri Bilgileri:Ege Üniversitesi. Ege Meslek Yüksek Okulu yayın ; no. 21
Konular:
LEADER 01368nam a2200349 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190429113355.0
008 190429s1996 tu ae | 000 0 tur d
020 |a 9754834338 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX552   |b .Y883 1996  
100 1 |9 279578  |a Yurdagel, Ünal,   |e yazar 
245 1 0 |a Hazır yemek et ve balık konservesi yapım teknolojisi :  |b (yardımcı ders kitabı) /  |c yazan Prof. Dr. Ünal Yurdagel, Dr. Ünal Rıza Yaman, Dr. Taner Baysal.  
264 1 |a İzmir :  |b Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu,   |c 1996.  
300 |a 33 sayfa :  |b plan, resim,   |c 24 cm.  
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 1 |a Ege Meslek Yüksek Okulu yayın ; no. 21 
504 |a Bibliyografya (sayfa 33) 
650 0 |9 279579  |a Canned foods 
650 0 |9 279580  |a Canned meat 
650 0 |9 279581  |a Canned fish  
700 1 |9 279582  |a Yaman, Ünal Rıza   |e yazar 
700 1 |9 279583  |a Baysal, Taner,   |e yazar 
830 |9 279584  |a Ege Üniversitesi. Ege Meslek Yüksek Okulu yayın ; no. 21 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 76491  |d 76491 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0552 Y883 01996  |7 0  |8 NFIC  |9 106010  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2019-04-29  |e B  |i 255.07.02.01.06-  |o TX552 .Y883 1996  |p 0036780  |r 2019-04-29  |t k.1  |w 2019-04-29  |y KT