|
|
|
|
LEADER |
01368nam a2200349 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190429113355.0 |
008 |
190429s1996 tu ae | 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9754834338
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX552
|b .Y883 1996
|
100 |
1 |
|
|9 279578
|a Yurdagel, Ünal,
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Hazır yemek et ve balık konservesi yapım teknolojisi :
|b (yardımcı ders kitabı) /
|c yazan Prof. Dr. Ünal Yurdagel, Dr. Ünal Rıza Yaman, Dr. Taner Baysal.
|
264 |
|
1 |
|a İzmir :
|b Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu,
|c 1996.
|
300 |
|
|
|a 33 sayfa :
|b plan, resim,
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
1 |
|
|a Ege Meslek Yüksek Okulu yayın ; no. 21
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 33)
|
650 |
|
0 |
|9 279579
|a Canned foods
|
650 |
|
0 |
|9 279580
|a Canned meat
|
650 |
|
0 |
|9 279581
|a Canned fish
|
700 |
1 |
|
|9 279582
|a Yaman, Ünal Rıza
|e yazar
|
700 |
1 |
|
|9 279583
|a Baysal, Taner,
|e yazar
|
830 |
|
|
|9 279584
|a Ege Üniversitesi. Ege Meslek Yüksek Okulu yayın ; no. 21
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 76491
|d 76491
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0552 Y883 01996
|7 0
|8 NFIC
|9 106010
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2019-04-29
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o TX552 .Y883 1996
|p 0036780
|r 2019-04-29
|t k.1
|w 2019-04-29
|y KT
|