APA Alıntı

Yurdagel, Ü., Yaman, Ü. R., & Baysal, T. (1996). Hazır yemek et ve balık konservesi yapım teknolojisi: (yardımcı ders kitabı). İzmir: Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu.

Chicago Stili Alıntı

Yurdagel, Ünal,, Ünal Rıza Yaman, and Taner Baysal. Hazır Yemek Et Ve Balık Konservesi Yapım Teknolojisi: (yardımcı Ders Kitabı). İzmir: Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu, 1996.

MLA Alıntı

Yurdagel, Ünal,, Ünal Rıza Yaman, and Taner Baysal. Hazır Yemek Et Ve Balık Konservesi Yapım Teknolojisi: (yardımcı Ders Kitabı). İzmir: Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu, 1996.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..