Banket ve servis yönetimi /
Yazar: | Altınel, Hüseyin, 1963- (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2017.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Detay yayınları ; 824
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ağırlama hizmet işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi = food and beverage management /
Yazar:: Aktaş, Ahmet, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Ağırlama hizmet işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi = food and beverage management /
Yazar:: Aktaş, Ahmet, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Uluslararası otel ve restoran yönetimi : (ilkeler, kavramlar, uluslararası kaide ve kurallar) /
Yazar:: Genç, Ruhet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Restoran yönetimi : kavramlar ve süreçler /
Yazar:: Zencir, Ebru
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Otel işletmeciliği ve yönetimi /
Yazar:: Akıncı, Zeki
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)