Banket ve servis yönetimi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Altınel, Hüseyin, 1963- (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2017.
Edisyon:1. baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 824
Konular:
LEADER 01060nam a2200313 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20181220100520.0
008 181220s2017 tu a 000 0 tur d
020 |a 9786059440752 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3  |b .A57 2017 
100 1 |9 36317  |a Altınel, Hüseyin,  |d 1963-  |e yazar 
245 1 0 |a Banket ve servis yönetimi /  |c Dr. Hüseyin Altınel.  
250 |a 1. baskı.  
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,   |c 2017.  
300 |a XVIII, 364 sayfa :  |b resim ;  |c 24 cm.  
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 824  
504 |a Bibliyografya (sayfa 364). 
650 0 |9 13928  |a Hotel management 
650 0 |9 704  |a Food service management 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75258  |d 75258 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX09113 A57 02017  |7 1  |8 NFIC  |9 104540  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-20  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX911.3 .A57 2017  |p 0116941  |r 2018-12-20  |t k.1  |w 2018-12-20  |y KT