Balık: deniz kokan 80 unutulmaz tarif/
Yazar: | Adar, Gökçen, 1940- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Hayykitap,
2008.
|
Seri Bilgileri: | Hayykitap ; 61. Doğal beslenme ; 1
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Lezzetli balık ve deniz ürünleri yemekleri /
Yazar:: Ardakoç, Berrin.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Denizden gastronomiye /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Cibalikapı Balıkçısı'ndan : ot, meze, ara sıcak, balık, salata, ekmek, tatlı, likör ve kahve tarifleri... /
Yazar:: Şahin, Behzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Su ürünleri işleme teknolojisi : (Alternatif su ürünleri işleme teknolojileri) /
Yazar:: Çaklı, Şükran
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Şarap seçimleri ile deniz ürünleri /
Yazar:: Sadler, Claudio
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)