Sensory evaluation of food : statistical methods and procedures /
Yazar: | O'Mahony, Michael |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York
Marcel Dekker,
1986.
|
Seri Bilgileri: | Food science and technology ; 16
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Consumer sensory testing for product development/
Yazar:: Resurreccion, Anna V.A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Sensory evaluation techniques/
Yazar:: Meilgaard, Morten C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Besinlerin duyusal muayenesi /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Food color and appearance/
Yazar:: Hutchings, John B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)