Food biochemistry and food processing /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Hui, Y. H.
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: Ames, Iowa : Blackwell Pub. Professional, 2006.
Konular:
LEADER 00905cam a22002411 4500
001 56433
008 080319s2006 xxu 00100 eng
020 |a 0813803780 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TP370.8   |b FOO 2006 
700 1 |a Hui, Y. H.  |q (Yiu H.)  |9 88565 
245 0 0 |a Food biochemistry and food processing /  |c ed. Y.H. Hui ; associate ed., Wai-Kit Nip ... [ve diğerleri]. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Blackwell Pub. Professional,  |c 2006. 
300 |a xiv, 769 s. :  |b res. ;  |c 27 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Research.  |9 214570 
650 4 |a Besin endüstrisi ve ticareti  |x Araştırma.  |9 214571 
910 |a 2550702010607076424 
942 |2 lcc 
999 |c 50381  |d 50381 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TP03708 F O O2006  |7 0  |9 73272  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-03-19  |e S  |o TP370.8 FOO 2006  |p 0090462  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-03-19  |y KT