Antioxidants in muscle foods : nutritional strategies to improve quality /
Diğer Yazarlar: | Decker, Eric, 1960-, Faustman, Cameron, 1960-, Lopez-Bote, Clemente J. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Wiley,
2000.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Hekimlikte oksidatif stres ve antioksidanlar /
Yazar:: Dündar, Yılmaz, Doktor
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Muğla yöresinde yenilebilir bitki florasında antioksidant ve a vitamini miktarının belirlenmesi/
Yazar:: Harmandar, Mansur
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Antioxidants and exercise.
Yazar:: Karlsson,Jan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Flavor of meat, meat products, and seafoods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Fish and shellfish quality assessment : a guide for retailers and restauranteurs /
Yazar:: Dore, Ian, 1941-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991)