Bizans'ın damak tadı: Kokular, şaraplar, yemekler= Flavours of byzantium/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Dalby, Andrew
Diğer Yazarlar: Özdamar, Ali.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Kitap, 2004.
Seri Bilgileri:Kitap Yayınevi ; 63. Tarih ve Coğrafya Dizisi ; 24.
Konular:
LEADER 00982cam a22002531 4500
001 40892
008 050718s2004 tu 00100 tur
020 |a 9758704729 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.B97   |b  DAL 2004 
100 1 |a Dalby, Andrew  |9 182710 
700 1 |a Özdamar, Ali.  |9 261697 
245 1 0 |a Bizans'ın damak tadı:   |b  Kokular, şaraplar, yemekler= Flavours of byzantium/   |c  Andrew Dalby; çev. Ali Özdamar. 
740 0 |a Flavours of byzantium 
260 |a İstanbul:   |b  Kitap,   |c  2004. 
300 |a 256 s.;   |c  21 cm. 
490 0 |a Kitap Yayınevi ; 63. Tarih ve Coğrafya Dizisi ; 24. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Aşçılık   |x  Bizans İmparatorluğu.  |9 183467 
650 4 |a Aşçılık   |z  Yunan.  |9 183468 
942 |2 lcc 
999 |c 35670  |d 35670 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 B97 DAL 02004  |7 0  |9 54634  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-07-11  |e S  |l 12  |m 9  |o TX725.B97 DAL 2004  |p 0069140  |r 2021-11-15  |s 2019-12-26  |t 1  |w 2005-07-11  |y KT