Bizans'ın damak tadı: Kokular, şaraplar, yemekler= Flavours of byzantium/
Yazar: | Dalby, Andrew |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Özdamar, Ali. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Kitap,
2004.
|
Seri Bilgileri: | Kitap Yayınevi ; 63. Tarih ve Coğrafya Dizisi ; 24.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Middle Eastern cooking/
Yazar:: Nickles, Harry G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971) -
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
Yazar:: Bozis,Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar: geleneksel ekmekçilik hamurişi yemekler /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Yazar:: Eksen,İlhan, 1944-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Bir yemek masalı/
Yazar:: Soysal, Sahrap
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)