Restaurant financial management basics /
Yazar: | Schmidgall, Raymond S., 1945- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hayes, David K., Ninemeier, Jack D. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
John Wiley & Sons,,
c2002.
|
Konular: | |
Online Erişim: | Table of contents |
Benzer Materyaller
-
Restaurant management.
Yazar:: Scanlon,Nancy
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
The Restaurant managers handbook: How to set up, operate, and manage a finacially successful restaurant.
Yazar:: Brown, Douglas Robert
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991) -
How to open and run a successful restaurant.
Yazar:: Egerton-Thomas,Christopher
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995) -
Service that sells: The Art of profitable hospitality.
Yazar:: Sullivan, Jim
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Professional dining room management.
Yazar:: King,Carol A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988)