Skip to content
Toggle navigation
VuFind
Language
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Bil. Aşçılık:
Description
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Bibliographic Details
Main Author:
Türkan, Cemal
Format:
Book
Language:
Turkish
Published:
İstanbul:
Değişim,
2004.
Subjects:
Aşçılık $x Türk mutfağı.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description
Physical Description:
283 s.: rnk.res.; 24 cm.
ISBN:
9756267267
Similar Items
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
by: Türkan, Cemal
Published: (2000)
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
by: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Published: (1998)
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
by: Türkan, Cemal, 1953-
Published: (2008)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
by: Ardakoç,Berrin
Published: (1999)
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
by: Ardakoç,Berrin
Published: (1996)
×
Loading...