Turizm sektöründe mutfak hizmetleri/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Öztaş, Kadir
Diğer Yazarlar: Uçan, Hilmi.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2002.
Seri Bilgileri:Nobel Yayın no ; 424. Hukuk-İşletme-İktisat dizisi ; 81
Konular:
LEADER 01415cam a22003851 4500
001 35826
003 TRMEMSKU
005 20170803111017.0
008 090728s2002 tu af 00000 tur
020 |a 975591403X 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b eng  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M27   |b O98 2002 
100 1 |9 173084  |a Öztaş, Kadir 
245 1 0 |a Turizm sektöründe mutfak hizmetleri/  |c Kadir Öztaş, Hilmi Uçan. 
260 |a Ankara:  |b Nobel Yayın Dağıtım,  |c 2002. 
300 |a 96 s.:  |b res. , tbl. ;  |c 23 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
490 0 |a Nobel Yayın no ; 424. Hukuk-İşletme-İktisat dizisi ; 81 
500 |a Açıklamalı sözlük vardır. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Food service management  |x Tourism.  |9 173085 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi  |x Turizm.  |9 173086 
650 0 |9 129906  |a Tourism 
650 4 |9 129907  |a Turizm 
700 1 |a Uçan, Hilmi.  |9 173087 
910 |a 2550702010607050173 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 29558  |d 29558 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 O98 02002  |7 0  |9 46415  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2003-12-29  |e S  |l 9  |o TX911.3.M27 O98 2002  |p 0058927  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2003-12-29  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 O98 02002  |7 0  |9 46416  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2009-07-28  |e S  |l 2  |o TX911.3.M27 O98 2002  |p 0058718  |r 2016-12-10  |t k.2  |w 2009-07-28  |y KT