İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Strategic questions in food an...
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Strategic questions in food and beverage management/
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Wood, Roy C.,ed.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Oxford:
Butterworth-Heinemann,
2000.
Konular:
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ-İNGİLTERE
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ-SOSYAL YÖNLERİ-İNGİLTERE
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Benzer Materyaller
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Food and beverage controls/
Yazar:: Ninemeier,Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Improving food and beverage performance/
Yazar:: Waller, Keith
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Planning and control for food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
The Management of foodservice operations/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
×
Yüklüyor......