İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Konaklama ve yiyecek-içecek iş...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde servis tekniği uygulamaları /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Sökmen, Alptekin, 1969-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
Detay,
2001.
Konular:
BESİN HİZMETİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
196 s.; 24 cm.
ISBN:
9758326228
Benzer Materyaller
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi: servis sanatı/
Yazar:: Pries, Johannes
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
Konaklama işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi= food and beverage management/
Yazar:: Denizer, Dündar
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Konaklama-ağırlama işletmelerinde servis yönetimi/
Yazar:: Yörükoğlu, İlknur
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi/
Yazar:: Koçak, Nilüfer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi/
Yazar:: Koçak, Nilüfer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)
×
Yüklüyor......