Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Главный автор: | Eksen,İlhan, 1944- |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
İstanbul:
Sel,
2001.
|
Редактирование: | 2.bsk. |
Предметы: |
Схожие документы
-
Middle Eastern cooking/
по: Nickles, Harry G.
Опубликовано: (1971) -
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
по: Bozis,Sula
Опубликовано: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
по: Tamkoç, Günseli
Опубликовано: (2000) -
Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme içme /
по: Ünsal, Ayfer T.
Опубликовано: (2002) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
по: Ardakoç,Berrin
Опубликовано: (1999)