Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Yazar: | Eksen,İlhan, 1944- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Sel,
2001.
|
Edisyon: | 2.bsk. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Middle Eastern cooking/
Yazar:: Nickles, Harry G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971) -
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
Yazar:: Bozis,Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme içme /
Yazar:: Ünsal, Ayfer T.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)