Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Main Author: | Eksen,İlhan, 1944- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul:
Sel,
2001.
|
Edition: | 2.bsk. |
Subjects: |
Similar Items
-
Middle Eastern cooking/
by: Nickles, Harry G.
Published: (1971) -
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
by: Bozis,Sula
Published: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
by: Tamkoç, Günseli
Published: (2000) -
Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme içme /
by: Ünsal, Ayfer T.
Published: (2002) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
by: Ardakoç,Berrin
Published: (1999)