Yiyecek içecek işletmelerinde gıda ve personel hijyeni /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Koçak, Nilüfer (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2015.
Edisyon:3. baskı.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 218
Konular:
LEADER 01124nam a2200325 i 4500
001 64610
003 TRMEMSKU
005 20181130133343.0
008 181130s2015 tu 00000 tur d
020 |a 9789944223249 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.S3   |b K63 2015 
100 1 |a Koçak, Nilüfer  |9 176220  |e yazar 
245 1 0 |a Yiyecek içecek işletmelerinde gıda ve personel hijyeni /  |c Nilüfer Koçak. 
250 |a 3. baskı. 
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,  |c 2015. 
300 |a 140 sayfa ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay Yayınları ; 218 
504 |a Bibliyografya (sayfa 117-121). 
650 0 |a Food service  |x Health and hygiene  |9 231742 
650 0 |a Food service employees  |x Health and hygiene  |9 231743 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75090  |d 75090 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX09113 S3 K63 02015  |7 1  |8 NFIC  |9 104354  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-11-30  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX911.3.S3 K63 2015  |p 0117068  |r 2018-11-30  |t k.1  |w 2018-11-30  |y KT