|
|
|
|
LEADER |
01817nam a22004211 4500 |
001 |
76542 |
008 |
160622s2015 tu abf 00000 tur |
020 |
|
|
|a 9786053333845
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|a eng
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX725.T9
|b Ç344 2015
|
100 |
1 |
|
|a Çakır, Ali,
|d 1977-
|9 269290
|
245 |
1 |
0 |
|a Trakya mutfak kültürü ve yemekleri =
|b Thrace culinary culture /
|c Ali Çakır ; İngilizce çeviriler Ayşenur Gökçetin.
|
250 |
|
|
|a 1. bs.
|
260 |
|
|
|a Ankara :
|b Beta Basım Yayım Dağıtım,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a X, 307 s., [1] katlı y. :
|b hrt., res., tbl. ;
|c 24 cm.
|
500 |
|
|
|a "Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi."
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya: s. 305-307.
|
546 |
|
|
|a Metin Türkçe ve İngilizce.
|
650 |
|
0 |
|a Cooking
|z Turkey
|z Thrace, Eastern.
|9 270783
|
650 |
|
0 |
|a Food habits
|x History.
|9 41185
|
650 |
|
0 |
|a Food habits
|z Turkey
|z Thrace, Eastern.
|9 270784
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Social aspects
|z Turkey
|z Thrace, Eastern.
|9 270785
|
650 |
|
4 |
|a Türk mutfağı.
|9 145885
|
650 |
|
4 |
|a Yemek pişirme
|z Türkiye
|z Doğu Trakya.
|9 270786
|
650 |
|
4 |
|a Yeme alışkanlıkları
|x Tarih.
|9 270787
|
650 |
|
4 |
|a Yeme alışkanlıkları
|z Türkiye
|z Doğu Trakya.
|9 270788
|
650 |
|
4 |
|a Gıda
|x Sosyal yönler
|z Türkiye
|z Doğu Trakya.
|9 270789
|
650 |
|
0 |
|9 46823
|a Cooking, Turkish
|
700 |
1 |
|
|a Gökçetin, Ayşenur.
|9 270790
|
710 |
2 |
|
|a Boğaziçi Üniversitesi.
|9 130353
|
710 |
2 |
|
|a Kırklareli Üniversitesi.
|9 269261
|
740 |
0 |
|
|a Thrace culinary culture.
|
910 |
|
|
|a 255.7.2/16/14559
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 70141
|d 70141
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX0725 T9 Ç00344 02015
|7 0
|9 98004
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2016-06-22
|e S
|l 1
|o TX725.T9 Ç344 2015
|p 0110952
|r 2018-11-14
|s 2018-10-27
|t k.1
|w 2016-06-22
|y KT
|