Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Çakır, Ali, 1977-
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi.
Diğer Yazarlar: Gökçetin, Ayşenur.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
LEADER 01817nam a22004211 4500
001 76542
008 160622s2015 tu abf 00000 tur
020 |a 9786053333845 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur  |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T9   |b Ç344 2015 
100 1 |a Çakır, Ali,  |d 1977-  |9 269290 
245 1 0 |a Trakya mutfak kültürü ve yemekleri =  |b Thrace culinary culture /  |c Ali Çakır ; İngilizce çeviriler Ayşenur Gökçetin. 
250 |a 1. bs. 
260 |a Ankara :  |b Beta Basım Yayım Dağıtım,  |c 2015. 
300 |a X, 307 s., [1] katlı y. :  |b hrt., res., tbl. ;  |c 24 cm. 
500 |a "Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi." 
504 |a Bibliyografya: s. 305-307. 
546 |a Metin Türkçe ve İngilizce. 
650 0 |a Cooking  |z Turkey  |z Thrace, Eastern.  |9 270783 
650 0 |a Food habits  |x History.  |9 41185 
650 0 |a Food habits  |z Turkey  |z Thrace, Eastern.  |9 270784 
650 0 |a Food  |x Social aspects  |z Turkey  |z Thrace, Eastern.  |9 270785 
650 4 |a Türk mutfağı.  |9 145885 
650 4 |a Yemek pişirme  |z Türkiye  |z Doğu Trakya.  |9 270786 
650 4 |a Yeme alışkanlıkları  |x Tarih.  |9 270787 
650 4 |a Yeme alışkanlıkları  |z Türkiye  |z Doğu Trakya.  |9 270788 
650 4 |a Gıda  |x Sosyal yönler  |z Türkiye  |z Doğu Trakya.  |9 270789 
650 0 |9 46823  |a Cooking, Turkish 
700 1 |a Gökçetin, Ayşenur.  |9 270790 
710 2 |a Boğaziçi Üniversitesi.  |9 130353 
710 2 |a Kırklareli Üniversitesi.  |9 269261 
740 0 |a Thrace culinary culture. 
910 |a 255.7.2/16/14559 
942 |2 lcc 
999 |c 70141  |d 70141 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T9 Ç00344 02015  |7 0  |9 98004  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2016-06-22  |e S  |l 1  |o TX725.T9 Ç344 2015  |p 0110952  |r 2018-11-14  |s 2018-10-27  |t k.1  |w 2016-06-22  |y KT