Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Çakır, Ali, 1977-
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi.
Diğer Yazarlar: Gökçetin, Ayşenur.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:"Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi."
Fiziksel Özellikler:X, 307 s., [1] katlı y. : hrt., res., tbl. ; 24 cm.
Bibliyografya:Bibliyografya: s. 305-307.
ISBN:9786053333845