Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture /
Yazar: | Çakır, Ali, 1977- |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi. |
Diğer Yazarlar: | Gökçetin, Ayşenur. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Cultural foods : traditions and trends /
Yazar:: Kittler, Pamela Goyan, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
The Greek settlements in Thrace until the Macedonian conquest /
Yazar:: Isaac, Benjamin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986) -
Türk mutfağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Batı Trakya'da yazabildiklerimden... /
Yazar:: Galip, Salahaddin, 1929-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)