Yiyecek-içecek servisi /
Kurumsal yazarlar: | , |
---|---|
Diğer Yazarlar: | , |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Konular: |
İçindekiler:
- Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
- Derleyenin önsözü / Derman Küçükaltan
- Yiyecek içecek bölümü tanımı, amacı, önemi ve organizasyon yapısı / Yusuf Ormankıran
- Yiyecek içecek servis personelinin nitelik ve görevleri / Azade Özlem Çalık
- Yiyecek içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon / Neslihan Cavlak
- Temel servis bilgileri ve serviste kullanılan malzemeler / Özlem Altunöz Sürücü
- Servise hazırlık, kuver çeşitleri ve peçete katlama / Olcay Kılınç
- Servis türleri / Ebru Z. Boyacıoğlu & Sibel Selviden Albayrak
- Servis basamakları ve konuk masasında yapılan çalışmalar / Nasıf Koyuncu
- Yiyecek içecek servis alanları, servis standartları ve kötü servise yol açan etkenler / Gül Yılmaz Küçükaltan
- Mönü tanımı, önemi ve çeşitleri / Gülsel Çiftçi & Derman Küçükaltan
- Ziyafet organizasyonları ve servis / Aslı Albayrak
- Bar bilgisi, içeceklerin hazırlanması ve servisi / Özgür Altınel
- Serviste kullanılan yeni teknikler / Burak Mil
- Konukla iletişim / Ali Turan Bayram
- Yiyecek içecek terminolojisi / Gül Seçil Tahmaz.