Yiyecek-içecek servisi /

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi.
Diğer Yazarlar: Küçükaltan, Derman, 1962-, Ormankıran, Yusuf, 1985-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
İçindekiler:
  • Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
  • Derleyenin önsözü / Derman Küçükaltan
  • Yiyecek içecek bölümü tanımı, amacı, önemi ve organizasyon yapısı / Yusuf Ormankıran
  • Yiyecek içecek servis personelinin nitelik ve görevleri / Azade Özlem Çalık
  • Yiyecek içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon / Neslihan Cavlak
  • Temel servis bilgileri ve serviste kullanılan malzemeler / Özlem Altunöz Sürücü
  • Servise hazırlık, kuver çeşitleri ve peçete katlama / Olcay Kılınç
  • Servis türleri / Ebru Z. Boyacıoğlu & Sibel Selviden Albayrak
  • Servis basamakları ve konuk masasında yapılan çalışmalar / Nasıf Koyuncu
  • Yiyecek içecek servis alanları, servis standartları ve kötü servise yol açan etkenler / Gül Yılmaz Küçükaltan
  • Mönü tanımı, önemi ve çeşitleri / Gülsel Çiftçi & Derman Küçükaltan
  • Ziyafet organizasyonları ve servis / Aslı Albayrak
  • Bar bilgisi, içeceklerin hazırlanması ve servisi / Özgür Altınel
  • Serviste kullanılan yeni teknikler / Burak Mil
  • Konukla iletişim / Ali Turan Bayram
  • Yiyecek içecek terminolojisi / Gül Seçil Tahmaz.