Otel işletmelerinde mutfak yönetimi/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Aktaş, Ahmet
Diğer Yazarlar: Özdemir, Bahattin
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Detay Yayınları, 2007.
Edisyon:2. bsk.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 114
Konular:
LEADER 01036cam a22003131 4500
001 64606
008 090526s2007 tu af 00000 tur
020 |a 9789758969196 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX921   |b .A38 2007 
100 1 |a Aktaş, Ahmet  |9 130975 
245 1 0 |a Otel işletmelerinde mutfak yönetimi/  |c Ahmet Aktaş, Bahattin Özdemir. 
650 4 |9 152345  |a Mutfaklar 
650 0 |9 704  |a Food service management 
740 0 |a Mutfak yönetimi 
250 |a 2. bsk. 
260 |a Ankara:  |b Detay Yayınları,  |c 2007. 
300 |a xii, 276 s.:  |b res. , tbl. ;  |c 22 cm. 
490 0 |a Detay Yayınları ; 114 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Kitchens.  |9 172499 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
700 1 |9 228838  |a Özdemir, Bahattin 
910 |a 2550702010608002531 
942 |2 lcc 
999 |c 58363  |d 58363 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0921 A38 02007  |7 1  |9 82504  |a MK  |b MK  |c DMYO  |d 2009-05-26  |e S  |g 5.35  |o TX921 .A38 2007  |p 0095693  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2009-05-26  |y KT