Besinlerin duyusal muayenesi /
Yazar: | Tekinşen, O. Cenap, 1942- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Keleş, Abdullah |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya:
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi,
1994.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Consumer sensory testing for product development/
Yazar:: Resurreccion, Anna V.A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Sensory evaluation of food : statistical methods and procedures /
Yazar:: O'Mahony, Michael
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986) -
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Food color and appearance/
Yazar:: Hutchings, John B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Sensory evaluation techniques/
Yazar:: Meilgaard, Morten C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)