Mutfakta dört mevsim: İlkbahar-yaz/
Yazar: | Adar, Gökçen, 1940- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Ekşigil,Hülya. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Epsilon,
2004.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Eskimeyen tatlar: Türk mutfak kültürü
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar: geleneksel ekmekçilik hamurişi yemekler /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)