Restaurants clubs & bars : planning, design and investment for food service facilities /
Yazar: | Lawson, Fred R. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Oxford:
Architectural,
1994.
|
Edisyon: | 2nd ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Restaurant planning, design, and construction : a survival manual for owners, operators, and developers /
Yazar:: Katz, Jeff B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Restaurants that work : case studies of the best in the industry /
Yazar:: Dorf, Martin E.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992) -
Restaurant details /
Yazar:: Asensio Cerver, Francisco, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Temel tasar : görsel sanatlar ve mimarlık için = basic design /
Yazar:: Güngör, İ. Hulûsi, 1928-2012
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Adım adım tasarım yöntemleri /
Yazar:: Jormakka, Kari
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)