Ağırlama endüstrisinde yiyecek ve içecek yönetimi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Sökmen, Alptekin, 1969-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2003.
Konular:
LEADER 01152cam a22002891 4500
001 33572
003 TRMEMSKU
005 20181218185038.0
008 030517s2003 tu 00000 tur
020 |a 975832649X 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M27   |b S64 2003 
100 1 |9 36315  |a Sökmen, Alptekin,  |d 1969- 
245 1 0 |a Ağırlama endüstrisinde yiyecek ve içecek yönetimi /  |c Alptekin Sökmen. 
260 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,  |c 2003. 
300 |a 272 s. ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliyografya: s. 247-250. 
650 0 |a Food service  |x Management.  |9 170015 
650 0 |a Food service  |x Cost control.  |9 121006 
650 4 |a Yemek servisi  |x Yönetim.  |9 170016 
650 4 |a Yemek servisi  |x Maliyet kontrolü.  |9 170017 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 28077  |d 28077 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 S64 02003  |7 0  |9 44335  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2003-05-09  |e S  |l 28  |m 3  |o TX911.3.M27 S64 2003  |p 0054080  |r 2020-09-16  |s 2020-03-12  |t k.1  |w 2003-05-09  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 S64 02003  |7 1  |9 44336  |a MK  |b MK  |c DP  |d 2003-12-29  |e S  |l 13  |o TX911.3.M27 S64 2003  |p 0059097  |r 2016-12-10  |t k.2  |w 2003-12-29  |y KT