Hospitality and catering: A Closer Look/
Yazar: | Jones, Ursula |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Newton, Shirley. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Londra:
Cassell,
1997.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Hotel and food service marketing: A Managerial approach/
Yazar:: Buttle, Francis
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
The Caterer and hotelkeeper guide to money matters for hospitality managers/
Yazar:: Burgess, Cathy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Mutfak teknolojisi/
Yazar:: Türkan, Cemal -
Food purchasing and preparation/
Yazar:: Briggs, Roy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
How to open and run a successful restaurant.
Yazar:: Egerton-Thomas,Christopher
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)