İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Yiyecek ve içecek hizmetleri y...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Yiyecek ve içecek hizmetleri yönetimi.
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Türksoy, Adnan
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
Turhan Kitabevi,
1997.
Konular:
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
156 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
975742563x
Benzer Materyaller
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi: servis sanatı/
Yazar:: Pries, Johannes
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
Konaklama tesislerinde mutfak hizmetleri/
Yazar:: Mussmann, Klaus Dieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Turizm işletmeciliğinde yiyecek-içecek departmanı ve bar yönetimi.
Yazar:: Pekçetin,Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
The Management of foodservice operations/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi ve işletmeciliği /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
×
Yüklüyor......