Çikolata: Büyülü lezzetler:Çikolatalar, pasta ve tartlar, suplar, tuzlu tabaklar, kokteyller/
Yazar: | Gioffre, Rosalba |
---|---|
Müşterek Yazar: | Nestle. |
Diğer Yazarlar: | Pecci, Alessandro., Yüzbaşıoğlu, Nil., Ünlü, Ceren. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Boyut Yayın Grubu,
2007.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Aşkın ilacı : çikolata /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Aşkın ilacı : çikolata /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Çikolatanın gerçek tarihi= The true history of chocolate/
Yazar:: Coe, Michael D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
The Honey kitchen.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990) -
Yemek kitabı : farklı lezzetler, soslu ilişkiler /
Yazar:: Styler, Christopher
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)