Çikolata: Büyülü lezzetler:Çikolatalar, pasta ve tartlar, suplar, tuzlu tabaklar, kokteyller/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Gioffre, Rosalba
Müşterek Yazar: Nestle.
Diğer Yazarlar: Pecci, Alessandro., Yüzbaşıoğlu, Nil., Ünlü, Ceren.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Boyut Yayın Grubu, 2007.
Konular:
LEADER 01264cam a22003131 4500
001 58227
008 120508s2007 tu 00100 tur
020 |a 9789752302730 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX767.C5   |b GIO 2007 
100 1 |a Gioffre, Rosalba  |9 219265 
700 1 |a Pecci, Alessandro.  |9 219266 
700 1 |a Yüzbaşıoğlu, Nil.  |9 3760 
700 1 |a Ünlü, Ceren.  |9 219267 
710 2 |a Nestle.  |9 219268 
245 1 0 |a Çikolata:  |b Büyülü lezzetler:Çikolatalar, pasta ve tartlar, suplar, tuzlu tabaklar, kokteyller/  |c Rosalba Gioffre;ed.Nil Yüzbaşıoğlu, Ceren Ünlü. 
740 0 |a Büyülü lezzetler:Çikolatalar, pasta ve tartlar, suplar, tuzlu tabaklar, kokteyller 
260 |a İstanbul:  |b Boyut Yayın Grubu,  |c 2007. 
300 |a 176, [2] s.:  |b rnk.res.,res.,şek.;  |c 28 cm. 
500 |a Alessandro Pecci ve Nestle'nin katkılarıyla. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Çikolata  |x Tarih.  |9 195479 
650 4 |a Aşçılık(Çikolata).  |9 265846 
910 |a 2550702010607077560 
942 |2 lcc 
999 |c 52215  |d 52215 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0767 C5 GIO 02007  |7 0  |9 75497  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-05-12  |e S  |g 34.30  |l 10  |o TX767.C5 GIO 2007  |p 0091616  |r 2024-03-29  |s 2024-03-13  |t 1  |w 2008-05-12  |y KT