İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Physical properties of lipids...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Physical properties of lipids /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Marangoni, Alejandro G.
,
Narine, Suresh.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
Marcel Dekker,
2002.
Konular:
Lipids.
Food industry and trade.
Lipidler.
Besin endüstrisi ve ticareti.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
x, 589 s. : res. ; 24 cm.
ISBN:
0824700058
Benzer Materyaller
Fatty acid and lipid chemistry/
Yazar:: Gunstone, Frank D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Food lipids : chemistry, nutrition, and biotechnology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Sous vide and cook-chill processing for the food industry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
×
Yüklüyor......