Ali Eşref Dede'nin yemek risalesi /
Diğer Yazarlar: | Halıcı, Feyzi. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Atatürk Kültür Merkezi,
1992.
|
Seri Bilgileri: | Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi yayını ;
sayı 62. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Samples from Turkish cuisine /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Ali Eşref Dede'nin yemek risalesi/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992) -
Gaziantep yemekleri.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Yemek repertuarı : aşçı, lokantacı, turizmci, eğitimci ve yemekle ilgili herkes için /
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Gaziantep ve Kilis mutfak kültürü /
Yazar:: Tokuz, Gonca
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)