Food additives /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Branen, Alfred Larry, 1945-
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: New York : Marcel Dekker, 2002.
Edisyon:2nd ed., rev. and expanded.
Seri Bilgileri:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 116.
Konular:
LEADER 01125cam a22002891 4500
001 44087
008 010920s2002 nyua b 001 0 eng
020 |a 0824793439 (alk. paper) 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX553.A3  |b FOO 2002 
245 0 0 |a Food additives /  |c edited by A. Larry Branen ... [et al.]. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c 2002. 
300 |a xv, 938 s. :  |b res. ;  |c 25 cm. 
490 0 |a Food science and technology ; 116 
504 |a Bbiliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Food Additives  |x Chemistry.  |9 190409 
650 0 |a Food Additives  |x Adverse effects.  |9 190410 
650 4 |a Besin Katkı Maddeleri  |x Yan Etkiler.  |9 190411 
650 4 |a Besin Katkı Maddeleri  |x Kimya.  |9 190412 
650 0 |9 108047  |a Food additives 
700 1 |a Branen, Alfred Larry,  |d 1945-  |9 190413 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 116.  |9 28885 
942 |2 lcc 
999 |c 38654  |d 38654 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0553 A3 FOO 02002  |7 1  |9 58427  |a MK  |b MK  |c MSHYO  |d 2005-12-05  |e S  |o TX553.A3 FOO 2002  |p 0074031  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-12-05  |y KT