Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri /
Главный автор: | Gürbüz, Ümit |
---|---|
Другие авторы: | Anıl, Nazif (Tez Dnş.) |
Формат: | Tez |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
Konya:
Selçuk Üniversitesi,
1994.
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Bazı antibiyotiklerin humoral ve sellüler bağışıklık üzerinde etkileri /
по: Baybek, Hülya
Опубликовано: (1999) -
Cumhuriyet dönemi Türk eğitim sisteminin sosyal bütünleşmeye etkileri /
по: Abay, Ali Rıza
Опубликовано: (1993) -
Kanjonktür hareketlerinin işletmelerin yatırım kararları üzerindeki etkileri ve firma-menkul kıymet yatırımları açısından bir analiz /
по: Benli, Tahir
Опубликовано: (1999) -
Dünya tarım ürünlerini ticaretinin liberalleşmesine yönelik düzenlemelerin Türkiye'nin tarım ve ticaret politikaları üzerine etkileri /
по: Doğan, Sibel
Опубликовано: (2004) -
Finansal serbestleşme ve ekonomik büyüme : Türkiye örneği /
по: Keskiner-Musullugil, Ayşe
Опубликовано: (2007)