Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Gürbüz, Ümit
Diğer Yazarlar: Anıl, Nazif (Tez Dnş.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya: Selçuk Üniversitesi, 1994.
Konular:
LEADER 00956nam a22002411 4500
001 44344
008 051220s1994 tu mb 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TEZDOK   |b GÜR 72100 
100 1 |a Gürbüz, Ümit  |9 260836 
245 1 0 |a Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri /  |c Ümit Gürbüz. 
260 |a Konya:   |b Selçuk Üniversitesi,   |c  1994. 
300 |a 87 s.;   |c  30 cm. 
502 |a Tez (Doktora) - Selçuk Üniversitesi, 1994. 
504 |a Bibliyografya var. 
690 |a Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı. Sağlık Bilimleri Enstitüsü  |9 171208 
650 4 |9 259777  |a Theses, Academic (Doctoral) 
700 1 |a Anıl, Nazif  |e Tez Dnş.  |9 262630 
942 |2 lcc  |c TZ 
999 |c 38597  |d 38597 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TEZ D O K GÜR 72100  |7 1  |9 58351  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-12-20  |e B  |o TEZDOK GÜR 72100  |p 0072100  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2005-12-20  |y TZ