Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri /
1. Verfasser: | Gürbüz, Ümit |
---|---|
Weitere Verfasser: | Anıl, Nazif (Tez Dnş.) |
Format: | Abschlussarbeit |
Sprache: | Turkish |
Veröffentlicht: |
Konya:
Selçuk Üniversitesi,
1994.
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Bazı antibiyotiklerin humoral ve sellüler bağışıklık üzerinde etkileri /
von: Baybek, Hülya
Veröffentlicht: (1999) -
Cumhuriyet dönemi Türk eğitim sisteminin sosyal bütünleşmeye etkileri /
von: Abay, Ali Rıza
Veröffentlicht: (1993) -
Kanjonktür hareketlerinin işletmelerin yatırım kararları üzerindeki etkileri ve firma-menkul kıymet yatırımları açısından bir analiz /
von: Benli, Tahir
Veröffentlicht: (1999) -
Dünya tarım ürünlerini ticaretinin liberalleşmesine yönelik düzenlemelerin Türkiye'nin tarım ve ticaret politikaları üzerine etkileri /
von: Doğan, Sibel
Veröffentlicht: (2004) -
Finansal serbestleşme ve ekonomik büyüme : Türkiye örneği /
von: Keskiner-Musullugil, Ayşe
Veröffentlicht: (2007)