İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Restaurant management.
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Restaurant management.
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Scanlon,Nancy
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York:
John Wiley,
1993.
Konular:
RESTORAN YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
260 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
0471284386
Benzer Materyaller
The Restaurant managers handbook: How to set up, operate, and manage a finacially successful restaurant.
Yazar:: Brown, Douglas Robert
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991)
How to open and run a successful restaurant.
Yazar:: Egerton-Thomas,Christopher
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Professional dining room management.
Yazar:: King,Carol A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988)
Restaurant financial management basics /
Yazar:: Schmidgall, Raymond S., 1945-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
×
Yüklüyor......