Alabalık rasyonlarında balık unu yerine et - kemik unu ve mısır gluteninin birlikte kullanılmasının balıkların kimyasal ve histolojik yapılarına etkileri /
Yazar: | Erdem, Muammer (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi,
1982.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
İpekböceği krızalitinin alabalık rasyonlarında balık unu yerine kullanılma olanakları /
Yazar:: Atay, Doğan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1975) -
Civciv ve piliç rasyonlarında yüksek düzeyde arpa kullanılması imkanı ve bu rasyonlara anzim ilâvesinin etkisi /
Yazar:: Yücelen, Yılmaz
Baskı/Yayın Bilgisi: (1976) -
Aynalı sazan balığının gelişmesinde değişik protein düzeylerinin etkileri /
Yazar:: Atay, Doğan yazar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Tavuk yetiştirme /
Yazar:: Batu, Selâhattin, 1905-1973
Baskı/Yayın Bilgisi: (1959) -
Koyunlarda laktasyon dönemi tüm sindirilebilir besin maddeleri ihtiyacı üzerinde araştırmalar /
Yazar:: Kansu, Sedat
Baskı/Yayın Bilgisi: (1972)