Alabalık rasyonlarında balık unu yerine et - kemik unu ve mısır gluteninin birlikte kullanılmasının balıkların kimyasal ve histolojik yapılarına etkileri /
Main Author: | Erdem, Muammer (yazar) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi,
1982.
|
Subjects: |
Similar Items
-
İpekböceği krızalitinin alabalık rasyonlarında balık unu yerine kullanılma olanakları /
by: Atay, Doğan
Published: (1975) -
Civciv ve piliç rasyonlarında yüksek düzeyde arpa kullanılması imkanı ve bu rasyonlara anzim ilâvesinin etkisi /
by: Yücelen, Yılmaz
Published: (1976) -
Aynalı sazan balığının gelişmesinde değişik protein düzeylerinin etkileri /
by: Atay, Doğan yazar
Published: (1982) -
Tavuk yetiştirme /
by: Batu, Selâhattin, 1905-1973
Published: (1959) -
Koyunlarda laktasyon dönemi tüm sindirilebilir besin maddeleri ihtiyacı üzerinde araştırmalar /
by: Kansu, Sedat
Published: (1972)