Alabalık rasyonlarında balık unu yerine et - kemik unu ve mısır gluteninin birlikte kullanılmasının balıkların kimyasal ve histolojik yapılarına etkileri /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Erdem, Muammer (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Ankara Üniversitesi, 1982.
Konular:
LEADER 00986nam a2200253 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190124160829.0
008 190111s1982 tu 000 0 tur d
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a SH167.T86  |b E73 1982 
100 1 |9 278450  |a Erdem, Muammer  |e yazar 
245 1 0 |a Alabalık rasyonlarında balık unu yerine et - kemik unu ve mısır gluteninin birlikte kullanılmasının balıkların kimyasal ve histolojik yapılarına etkileri /  |c Muammer erdem. 
264 1 |a Ankara :  |b Ankara Üniversitesi,  |c 1982. 
300 |a 20 sayfa ;  |c 19 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
650 0 |9 278451  |a Trout  |x Feeding and feeds 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75463  |d 75463 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 SH0167 T86 E73 01982  |7 1  |8 NFIC  |9 104793  |a MK  |b MK  |c MILVF  |d 2019-01-11  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o SH167.T86 E73 1982  |p MV00076  |r 2020-01-02  |t k.1  |w 2019-01-11  |y KT