Zeytinyağı tesislerinde işletmecilerin gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemlerine bakış açılarının değerlendirilmesi : Milas ilçesi örneği /
Yazar: | Çukur, Figen (yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi |
Diğer Yazarlar: | Demirbaş, Nevin (yazar), Çukur, Tayfun (yazar), Dayan, Volkan (yazar), Uzun, Ali Çağlar (yazar) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Muğla :
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,
2014.
|
Seri Bilgileri: | Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yayınları
122 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi. Rektörlük yayınları 91 |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Zeytin ve zeytinyağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Zeytinyağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Identification of ancient olive oil processing methods based on olive remains /
Yazar:: Warnock, Peter
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Gıda maddelerinin soğuk ve donmuş muhafazaları /
Yazar:: Koçtürk, Osman Nuri, 1918-1994
Baskı/Yayın Bilgisi: (1958) -
Urla zeytineli köyü zeytinyağı işliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)