|
|
|
|
LEADER |
01949nam a2200409 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190510123723.0 |
008 |
151211s2014 tu b 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786054397396
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a HD62.15
|b .Ç84 2014
|
100 |
1 |
|
|a Çukur, Figen
|9 276565
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Zeytinyağı tesislerinde işletmecilerin gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemlerine bakış açılarının değerlendirilmesi :
|b Milas ilçesi örneği /
|c Figen Çukur, Nevin Demirbaş, Tayfun Çukur, Volkan Dayan, Ali Çağlar Uzun.
|
264 |
|
1 |
|a Muğla :
|b Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,
|c 2014.
|
300 |
|
|
|a XIII, 74 sayfa :
|b tablo, harita ;
|c 28 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
1 |
|
|a Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yayınları ; 122. Rektörlük yayınları ; 91
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 67-73).
|
650 |
|
0 |
|a Olive oil industry
|z Turkey
|9 91049
|
650 |
|
0 |
|9 86314
|a Food
|x Safety measures
|
650 |
|
0 |
|9 6429
|a Total quality management
|
700 |
1 |
|
|a Demirbaş, Nevin
|9 223500
|e yazar
|
700 |
1 |
|
|a Çukur, Tayfun
|9 276566
|e yazar
|
700 |
1 |
|
|a Dayan, Volkan
|e yazar
|9 276567
|
700 |
|
|
|a Uzun, Ali Çağlar
|9 190854
|e yazar
|
710 |
2 |
|
|9 96167
|a Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
|
830 |
|
0 |
|9 276562
|a Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yayınları
|v 122
|
830 |
|
0 |
|9 276563
|a Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi.
|p Rektörlük yayınları
|v 91
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 73959
|d 73959
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 HD006215 .Ç00084 02014
|7 0
|8 NFIC
|9 102897
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2018-05-17
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o HD62.15 .Ç84 2014
|p 0114184
|r 2018-05-17
|t k.1
|w 2018-05-17
|y KT
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 HD006215 .Ç00084 02014
|7 0
|8 NFIC
|9 102898
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2018-05-17
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o HD62.15 .Ç84 2014
|p 0114185
|r 2018-05-17
|t k.2
|w 2018-05-17
|y KT
|