Konaklama işletmeciliğinde yiyecek-içecek maliyet kontrolü.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Aras, Haşim
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Turizm Bakanlığı, 1993.
Seri Bilgileri:Turizm Bakanlığı
Konular:

Ortaca Meslek Yüksekokulu

Detaylı Erişim Bilgileri Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: HF5686.H75 ARA 1993
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi Ödünç verilmez